Servicii oferite de
Compania noastra

Partenerul tau de incredere atunci cand vrei sa straluceasca!

Servicii Curatenie Profesionala

Despre noi

Intr-o piata a curateniei deja saturata, am intervenit venind in sprijinul tau, adesandu-ne atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Scopul echipei “Servicii Curatenie Profesionala” este acela de a demonstra si reaminti ca exista si firme care isi fac treaba asa cum isi doreste fiecare beneficiar. Detailam fiecare operatiune de curatenie pe care o realizam in functie de cerintele tale. Lucram atat cu interventii unice cat si cu abonamente si contracte pe termen lung.

Partenerul tau de incredere atunci cand vrei sa straluceasca!

Servicii oferite

Firma de curatenie Bucuresti

Firma noastră îți sare în ajutor ori de câte ori simți ca nu mai faci fata situației, programul de la munca nu îți mai permite sa faci curățenia mult dorita. În acest caz, ai nevoie de ajutorul specializat al firmei noastre pentru realizarea curățeniei visate într-un timp record și cu rezultate impecabile. Firma noastră îți oferă servicii profesionale de curățenie la cele mai înalte standarde și servicii de curățenie generala acasă, pentru ca tu sa te simți perfect în casa ta.

Debarasare apartamente Bucuresti

Metoda de realizare a spalarii profesionale la fata locului presupune curatarea uscata unde folosim aparat de tip monodisc si generator de spuma, urmata de folosirea aparatului de injectie-extratie care extrage murdaria in profunzime din tesatura obiectului dupa ce curatatrea acestora s-a realizat cu ajutorul monodiscului in prealabil.

Spalare geamuri Bucuresti

Echipa noastra foloseste detergenti profesionali, degresant si anticalcar pentru ca in urma interventiei noastre geamurile sa ramana perfet curate si straluitoare, fara pata.

Curatenie dupa constructor

Venim in ajutorul dumneavoastra cu serviciul de curatenie dupa constructor. Daca aveti santiere in lucru sau va construiti casa ramane dezordine mare in urma si noi te putem ajuta prin a face curatenie dupa ce muncitorii si-au facut treaba.

Curatenie de intretinere

Vrem sa te ajutam sa mentii curatenia din casa ta sau din ce locul unde ai nevoie. Daca deja ai facut curatenia in locuinta ta noi te putem ajuta sa o mentii prin serviciul nostru de curatenie de intretinere.

Curatenie generala

Daca ai nevoie de curatenie generala pentru casa ta noi iti sarim in ajutor. Puteti apela cu incredere la serviciul nostru de curatenie generala pentru a avea ordinea de care ai nevoie.

Curatenie birouri

Stim ca atunci cand lucrezi la birou ai nevoie de un mediu placut si ordonat pentru ati putea face treaba bine. De aceea, noi vrem sa te ajutam sa ai parte de aceste lucruri prin serviciul nostru de curatenie birouri.

Spalare mocheta

Vrem ca mocheta din casa ta sau de la biroul unde lucrezi sa fie curata asa ca venim in sprijinul tau cu serviciul de spalare mocheta pentru a avea conditii prielnice de lucru sau de locuit.

Spalare canapele

Canapelele pe care stai trebuie sa fie curate pentru ca asta face parte din curatenia generala a unei cladiri sau a unei locuinte asa ca vrem sa te ajutam cu serviciul de spalare canapele.